Fodring af hund og kat

FAMILIEDYRLÆGERNE tilbyder et fodersortiment til alle faser i din hund og kat's liv.Sortimentet består af velsmagende livsstadie-diæter, som sikrer optimal ernæring gennem hele din hund og kat's liv, samt diæter der understøtter sygdomsbehandling.

FAMILIEDYRLÆGERNE forhandler HPM (High Protein Meal) foder fra Virbac samt foder fra Royal Canin, begge er førende indenfor udvikling af hunde og kattemad i samarbejde med forskere og dyrlæger. Formålet er at skabe sunde dyr, samt at forebygge sygdomme.

Er du i tvivl om hvilket produkt, der passer bedst til din hund eller kat, er du altid velkommen til at kontakte vores veterinærsygeplejesker eller dyrlæger og få rådgivning om ernæring af både syge og raske hunde og katte.

Vores dyr fortjener det bedste foder, og takket være den høje kvalitet af færdig lavet hunde- og kattemad, lever vores kæledyr længere end nogensinde før.

FAMILIEDYRLÆGERNE bliver løbende opdateret om ny forskning indenfor hunde- og kattemad, og har tæt kontakt til vores leverandører, ligesom personalet har deltaget i mange foderkurser, og derfor er rigtig godt rustet i katte- og hundeernæring.

  • For Royal Canin gælder at hver 10. pose foder er gratis, så kom ind i butikken og få et rabatkort.

  • For HPM foder gælder at hver 6. pose foder er gratis, rabatkort fås i butikken.

  • Vi tilbyder 20% på alt foder i forbindelse med et sundhedseftersyn.